سلام

92.60



نبات نوشت:

فیلم مستندی دیدم که زرین شهرِ اصفهان را قطب تولید نبات و شیره نبات شناساند! پس چرا خلق الله، نبات را بعنوان یکی از سوغاتی های مهم مشهد ( در کنار زعفران و زرشک ) تهیه می کنند و هی به من مشهدی سفارش نبات زعفرونی می دهند؟!

البته در آن کارگاهی که فیلمبرداری صورت گرفته بود، علاوه بر نبات، پولکی با مزه های نارگیلی و زعفرانی و کنجدی هم تهیه می شد و الحق پولکی، پولکی اصفهان ^_^



 حسرت نوشت:

دو هفته ایست که ظرف نباتمان خالیست

                               و چای می خورم و حسرت خراسان را

                       

 


تکمیل نوشت:

با اینکه شکر سرد است، نبات که محصول آنست طبع گرم دارد.

عرق نعنا همراه نبات، نوشیدنی مفیدی است برای پرخوری ها و بدخوری ها.

و

دل دردهای ناشی از سردی با نبات داغ یا چای نبات، درمان می شود.

گویا نبات رنگی با طمع میوه، در خارج کشور رواج بیشتری دارد.